Sluiten

SUMMER MUST HAVE

Geplaatst op

VANITY maakt al jaren collecties met prachtige materialen als Merino wol, kasjmier en hoogwaardig katoen. In plaats van spinnen, borduren of weven kiest VANITY bewust voor breiwerk. Knitwear is fascinerend en extreem veelzijdig. Er kan met vrijwel alle garen en materialen gebreid worden. Met katoen, viscose, zijde; het biedt ontelbare mogelijkheden, zowel qua techniek als qua stijl. Omdat de stof door de breilusjes soepeler wordt, wordt knitwear een deel van het lichaam wanneer u het draagt. Daardoor beweegt de kleding met u mee. Het geeft een gevoel van vrijheid en comfort. Knits zijn van nu én van morgen: tijdloos mooi.

 

Om deze materialen te onderhouden, is het belangrijk om ze voorzichtig te wassen. De natuurlijke vezels van het product zijn erg delicaat, dus hoe voorzichtiger u er mee bent, hoe mooier het product blijft.

Ons materiaal is het grootste uitgangspunt voor de collecties. Daarnaast kijken we naar trends, kleuren en pasvormen die matchen met onze garen. Jaarlijks vliegt er een team van VANITY naar beurzen en fabrieken in Parijs, Londen en Hong Kong om inspiratie op te doen bij grote ontwerpers uit de wereld van mode, fotografie, kunst, muziek en dans. Op deze ideeën wordt vervolgens een collectie gebouwd voor het volgende seizoen.

 

VANITY ESSENTIALS
Een stijlvolle garderobe bestaat uit eigentijdse essentials, die onmisbaar zijn vanwege hun mooie pasvorm en afwerking. In deze collectie vindt u de basics om een garderobe mee op te bouwen. Kenmerkend zijn de kleine toegevoegde details als kleine knoopjes aan de mouwen, een sierlijke bies of een scherpe manier van schouderinzet of net een bijzonder breisel. De topstukken worden aangepast aan de kleuren van het seizoen, de pasvorm blijft altijd herkenbaar.

VANITY ICONS
Een bijzondere collectie die nét iets meer in het oog springt dan de basiscollectie. Hier wordt meer gewerkt met trendkleuren, prints en wordt gespeeld met pasvormen. Voor vrouwen die erop vertrouwen dat hun kleding hen op elk moment van de dag sterker maakt.