Sluiten

Welkom bij de officiële web boutique van VANITY!

Truien

In iedere VANITY collectie nemen de prachtige knitwear truien een belangrijke rol in. Er zijn verschillende modellen VANITY truien, gemaakt van hoogwaardige materialen. Iedere trui van VANITY Premium Knitwear wordt gemaakt met aandacht voor detail én de perfecte pasvorm.

Tijdloos & stijlvol design

Wij vinden het belangrijk dat wanneer je een VANITY trui draagt deze niet alleen lang mee gaat door de premium kwaliteit. Het is minstens net zo belangrijk dat de trui een tijdloos design heeft, waardoor je hem meerdere seizoenen kunt dragen. De VANITY truien zijn niet trendgevoelig, wat niet wil zeggen dat ze niet trendy zijn. Iedere collectie bevat een enkele eyecatchers en voldoende basic items om jouw kledingkast te voorzien van de juiste knitwear essentials.

Vanity kleding truien

Een nieuwe collectie truien

Na ruim 42 jaar ontwerpen van ‘slow fashion knitwear’ is voor ons het moment aangebroken ook zelf in de vertraging te gaan. We nemen even de tijd voor rust, reflectie en ontwikkeling. Onze VANITY web boutique is tijdelijk offline, zodat we straks kunnen terugkeren met nieuwe energie én een nieuwe, inspirerende collectie. Achter de schermen werken we door aan een nieuwe collectie. Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen en een seintje krijgen wanneer we weer terugkeren? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.