Sluiten

veelgestelde vragen

Vraag: Welke maat moet ik kiezen?

Antwoord: Ons model draagt standaard maat M. Onze modellen vallen redelijk klein. U kunt er vanuit gaan dat de lengte van een artikel met ongeveer 1 cm verspringt per maat. Onze maten gaan van maat 36 tot en met maat 44, aangegeven in een maatserie van 5 maten: S t/m XXL. Zie onderstaande tabel voor uitleg over onze maten:

maattabel

36

38

40

42

44

S

M

L

XL

XXL


Komt u er niet uit? Wij helpen u graag met kiezen. U kunt altijd contact met ons opnemen: webshop@vanity.nl / +31-346-252360

Vraag: Hoe kan ik mijn artikelen onderhouden?


Antwoord: VANITY artikelen zijn voornamelijk gemaakt van wol, katoen en viscose. (Viscose is een natuurlijke vezel (cellulose) die op een chemische wijze wordt verwerkt). Om deze materialen mooi te houden, is het belangrijk om ze voorzichtig te wassen. De natuurlijke vezels van het product zijn erg delicaat, dus hoe voorzichtiger u er mee bent, hoe mooier het product blijft. Alles kan in de wasmachine, maar kies altijd voor een handwas- of wolwasprogramma. Was op 30 graden of koud. Binnenin elk artikel vindt u de wasvoorschriften.

Vraag: Wat zijn de verzendkosten voor mijn bestelling?

Antwoord: Voor alle afleveradressen in Nederland en België rekenen wij helemaal niets, alle bestellingen worden gratis verzonden.

 

Vraag: Ik woon in het buitenland, hoe kan ik toch bestellen?

Antwoord: Mocht u in een ander land wonen en graag een VANITY artikel willen bestellen dan kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.

 

Vraag: Hoe lang duurt het tot ik mijn bestelling binnen krijg?

Antwoord: Bestellingen met een afleveradres in Nederland worden (als we de producten op voorraad hebben) binnen 1-3 werkdagen geleverd door DHL for you pakketservice. Bestellingen die in het weekend worden gedaan versturen wij meteen op maandag.

 

Vraag: Kan ik mijn bestelling ook op mijn werk laten afleveren?

Antwoord: Zeker weten! Geef hiervoor een ander adres op in de afrekenprocedure. Let wel op dat u een straatnaam invoert, een levering op een postbus adres is namelijk niet mogelijk.

 

Vraag: Hoe kan ik betalen?


Antwoord: Wij bieden verschillende betaalmethoden, zoals IDeal, Creditcard en Paypal. Alle gegevens die via de webshop aan ons verstrekt worden, lopen via een beveiligde verbinding.

Vraag:
Hoe werkt betalen met iDeal 

Antwoord: Online betalen met iDeal gaat als volgt:

  • Kies iDeal als betaalmethode en selecteer uw bank.
  • U komt nu in het betaalprogramma van uw eigen bank terecht. De gegevens van de aankoop zijn ingevuld.
  • Na goedkeuring van de betaling ontvangt u een bevestiging van de bank. Vervolgens keert u terug naar de webshop van VANITY premium knitwear. 

Meer informatie over iDeal vindt u op www.ideal.nl

Vraag: Hoe werkt betalen met mijn creditcard?


Antwoord: Online betalen met uw creditcard gaat als volgt: 

  • Kies credit card als betaalmethode en selecteer uw type creditcard.
  • Vul het volledige creditcardnummer in, de vervaldatum en de 3-cijferige cvc-code. De cvc code staat op de achterkant van de creditcard.
  • Na goedkeuring van de betaling keert u terug naar de webshop van VANITY premium knitwear.

Vraag: Hoe werkt betalen met Paypal?

Antwoord: Betalen via Paypal gaat als volgt:

  • Kies Paypal als betaalmethode.
  • Log in bij Paypal met uw emailadres en wachtwoord
  • Kies een betaalmethode.
  • Na goedkeuring van de betaling keert u terug naar de webshop van VANITY premium knitwear.

 

Vraag: Help, mijn pakket en VANITY artikelen zijn beschadigd! Wat nu?


Antwoord: Neem gelijk contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via
webshop@vanity.nl en tijdens kantooruren via +31 346 252360. We zeggen er wel bij: u kunt geen aanspraak maken op garantie wanneer er sprake is van normale slijtage, beschadiging door opzet, door nalatigheid of beschadiging door het niet of onjuist in acht nemen van de gebruikersinstructies en/of de behandelingsinstructies.


Vraag:
Ik heb een verkeerde maat of kleur gekocht, kan ik nog ruilen?


Antwoord: Geen probleem. Binnen 14 dagen na ontvangst kunt u gerust ruilen. Stuur uw retourzending in de originele verpakking aan ons terug. Voor de verzending kunt u een retouretiket uitprinten. Instructies hiervoor vindt u in uw mail. Sluit altijd het ingevulde retourformulier bij uw retourzending. Daarop kunt u aangeven welke maat of kleur u wilt ontvangen, dan sturen wij u deze toe. Uiteraard weer zonder verzendkosten.

Vraag:
Ik ben toch niet zeker van mijn aankoop, kan ik mijn geld terugkrijgen?


Antwoord: Wat jammer dat we niet aan uw verwachting hebben kunnen voldoen. Uiteraard kunt u binnen 14 dagen na ontvangst het artikel weer retour sturen. Wij verlangen dan wel dat het artikel in de originele staat is, ongedragen (uiteraard mag passen wel) en met de originele aangehechte labels en kaartjes er nog aan. U krijgt dan uw geld gewoon weer terug. Nadat wij de artikelen retour hebben ontvangen betalen wij binnen 14 dagen het aankoopbedrag terug. Beschadigde artikelen of artikelen met vlekken kunnen wij helaas niet terugnemen. Dat geldt ook voor VANITY artikelen die niet via onze webshop zijn gekocht.