Sluiten

Welkom bij de officiële web boutique van VANITY!

Verzending & retourneren

Verzending

VANITY premium knitwear levert standaard aan alle adressen in Nederland en België. Mocht u in een ander land wonen en graag een VANITY artikel willen bestellen dan kunt u contact met ons opnemen via het contact formulier.

Bestellingen met aflever adres in Nederland worden (indien voorradig) binnen 1-3 werkdagen na verzending geleverd door DHL for you pakketservice. Bestellingen die in het weekend worden gedaan versturen wij op maandag.

Een bestelling kan ook op een ander adres, bijvoorbeeld een werkadres worden afgeleverd. Geef hiervoor een ander adres op in de afrekenprocedure.

Let op! Een levering op een postbus adres is niet mogelijk.

Verzendkosten
Bij afleveradressen in Nederland en België geldt: 
Alle bestellingen worden gratis verzonden.

Ruilen & retourneren

Indien u niet helemaal tevreden bent met uw aankoop, kan een artikel binnen 14 dagen na ontvangst geruild of geretourneerd worden.

Ruilen
Als u een artikel wilt ruilen voor bijvoorbeeld een andere kleur en/of maat, dan retourneer u het artikel en geeft u op het retourenformulier aan welke maat of kleur u wilt ontvangen. Wij zullen je dit artikel dan kosteloos toesturen.

Retourneren
Bent u niet tevreden over de aankoop dat kunt u deze naar ons retour sturen samen met het ingevulde retourenformulier.

Teruggestuurde artikelen moeten in originele staat verkeren en ongedragen zijn met alle originele aangehechte labels en kaartjes (u mag het artikel natuurlijk wel passen).
Beschadigde artikelen of artikelen met vlekken worden niet geaccepteerd. Artikelen die niet via deze website zijn gekocht kunnen niet geretourneerd worden.

Klachten
Hebt u een product ontvangen dat beschadigd is neem dan contact op met de klantenservice:

webshop@vanity.nl

+31 346 252360 (tijdens kantooruren)

U kunt geen aanspraak maken op garantie wanneer er sprake is van; normale slijtage, beschadiging door opzet, of door nalatigheid of beschadiging door het niet of onjuist in acht nemen van de gebruikersinstructies en/of de behandelingsinstructies.

Retour artikelen verzenden

Een retourzending kan in de originele verpakking aan ons terug worden gestuurd.
Voor de verzending kunt u een retour etiket uitprinten. Instructies hiervoor vindt u in uw mail. Sluit altijd het ingevulde retourformulier bij uw retourzending.

Kosten retourzending

Artikelen kunnen kosteloos geretourneerd worden.

Terug betaling

Nadat wij de artikelen retour hebben ontvangen betalen wij binnen 14 dagen het aankoopbedrag terug.

Vragen
Heeft u nog vragen? Dan helpt onze klantenservice u graag verder. Neem contact met ons op

E: webshop@vanity.nl

T: +31 346252360 (tijdens kantooruren).