Sluiten

Welkom bij de officiële web boutique van VANITY!

Vesten

In onze VANITY collecties vind je altijd vesten terug. Wij vinden dat een goed vest, dat stijlvol is en een goede pasvorm heeft, namelijk onmisbaar is in je garderobe. Ieder VANITY vest is gemaakt met aandacht en oog voor detail. Uiteraard gebruiken wij hier de meest hoogwaardige materialen voor.

Duurzaam & stijlvol

Een vest uit de VANITY collectie is niet alleen duurzaam door het gebruik van de beste materialen. Het design maakt een VANITY vest ook stijlvol door de jaren heen. Door basic essentials te creëren heb je jaren plezier van een VANITY vest.

Een nieuwe collectie vesten

Na ruim 42 jaar ontwerpen van ‘slow fashion knitwear’ is voor ons het moment aangebroken ook zelf in de vertraging te gaan. We nemen even de tijd voor rust, reflectie en ontwikkeling. Onze VANITY web boutique is tijdelijk offline, zodat we straks kunnen terugkeren met nieuwe energie én een nieuwe, inspirerende collectie. Achter de schermen werken we door aan een nieuwe collectie. Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen en een seintje krijgen wanneer we weer terugkeren? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief.